od podpora » stř říj 10, 2012 10:09 pm
Králičí hřbet odblaníme, protáhneme klínky slaniny, osolíme, opepříme.
Na rozehřátém oleji maso po obou stranách opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli a dusíme ve vlastní šťávě. Potom podlijeme horkým vývarem nebo vodou, vmícháme hořčice, jemně nasekané kapary a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu částečně vydusíme, zaprášíme hladkou moukou s grilovacím kořením. Osmahneme, podlijeme, přidáme lžičku pikantního kečupu a povaříme. Dochutíme solí a citronovou šťávou.
Králičí hřbet s pikantní šťávou podáváme s brambory, noky a zeleninovým salátem.
Králičí hřbet odblaníme, protáhneme klínky slaniny, osolíme, opepříme.
Na rozehřátém oleji maso po obou stranách opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli a dusíme ve vlastní šťávě. Potom podlijeme horkým vývarem nebo vodou, vmícháme hořčice, jemně nasekané kapary a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu částečně vydusíme, zaprášíme hladkou moukou s grilovacím kořením. Osmahneme, podlijeme, přidáme lžičku pikantního kečupu a povaříme. Dochutíme solí a citronovou šťávou.
Králičí hřbet s pikantní šťávou podáváme s brambory, noky a zeleninovým salátem.