Skrýt reklamu

andelka Tak to moje je skoro to samé jako od Ckei

Odeslat odpověď

Nechcete zadávat číslo a jméno? Zaregistrujte se!
Smajlíci
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: andelka Tak to moje je skoro to samé jako od Ckei

andelka Tak to moje je skoro to samé jako od Ckei

Příspěvek od Návštěvník » úte bře 05, 2013 4:02 pm

andelka Tak to moje je skoro to samé jako od Ckei
Na 4 porce:400g šmakouna, 2 pórky, 1 cibule, 2 papriky, 4 stroužky česneku, 100g sušených hub, 2 lžíce oleje, 1 vejde, škrob, sojová omáčka, 1 lžička zázvoru, 4 lžíce vína, 1-2 lžíce vinného octa, 1 lžička sukru, sůl, chili
Šmakouna nakrájíme na nudličky, smícháme s vejcem, přidáme lžičku škrobu, sůl, pokameme sojovkou, necháme odležet. Osmažíme cibulku, pórek, papriky, česnek, přidáme marinovaného šmakouna a houby (předem namočit). dochutíme zázvorem, octem, vínem, cukrem, sojovkou, chili podle chuti. Podáváme s rýží.)

Nahoru

cron