od Návštěvník » úte bře 12, 2013 4:03 pm
kozinka tak holky cituju:
kolik masa na oběd:
maso červené v syrovém stavu (hovězí zádní, svíčková, vepřová kýta, panenka a jehnněčí...) 140-150g
maso bílé (kuře, krůta, králík, nutrie, pštros...) 130-140g
šunka velmi libová (drůbeží, vepřová, hovězí) 170-190g
ryby čerstvé chlazené mořské i sladkovodní (ilety nebo steak) candát, hejk, okoun, platýs, pražma, treska, tuňák 160-170g
ryby mražené candát, hejk, okoun, platýs, pražma, treska, tuňák 180-190g
ryby konzervované tuňák kozervovaný v solném nálevu (množství bez tekutiny) 120-130g
Všechny masa jsou myšleny před vařením, ale již upravené, očištěné a bez kůže a tuku
kozinka tak holky cituju:
kolik masa na oběd:
maso červené v syrovém stavu (hovězí zádní, svíčková, vepřová kýta, panenka a jehnněčí...) 140-150g
maso bílé (kuře, krůta, králík, nutrie, pštros...) 130-140g
šunka velmi libová (drůbeží, vepřová, hovězí) 170-190g
ryby čerstvé chlazené mořské i sladkovodní (ilety nebo steak) candát, hejk, okoun, platýs, pražma, treska, tuňák 160-170g
ryby mražené candát, hejk, okoun, platýs, pražma, treska, tuňák 180-190g
ryby konzervované tuňák kozervovaný v solném nálevu (množství bez tekutiny) 120-130g
Všechny masa jsou myšleny před vařením, ale již upravené, očištěné a bez kůže a tuku