od Návštěvník » čtv zář 06, 2012 11:03 pm
Já ještě kojím, takže běžně nabízené komerční „zázraky“ na hubnutí ani nemůžu. Ale používám teď přírodní bylinkové kapičky Emulips, upravila se mi stolice, takže už netrpím zácpou a i když zrovna nejím, jak bych měla, když chci hubnout, tak i tak jdou kila pomalu dolů. Navíc jsou kapičky príma i u dětí, dnes už jim je dávám preventivně, jak vím, že jedí něco, co jim pak způsobuje bolestivé prdíky, zvláště mladší syn na to trpívá, odpírala jsem mu i jeho milované hrušky, protože pak měl krušné noc, kdy se několikrát svíjel bolestí, než to z něj všechno odešlo. Dneska ho nechám sníst za den klidně hrušky 3, když má chuď, dám mu Emulipsík a v noci prďánkuje, ale spí u toho jako andílek, ani o tom neví, takže pro mě i něj malý zázrak. Jen velmi lutuji, že jsem tyto kapičky neznala dříve, co bych ušetřila bolestí starší dcerce, do roka jsme se trápili s prdíkama, vyzkoušeli jsme vše co bylo k dostání v lékárně a bezvýsledně. Pro maminy co už nekojí je k dostání Emulips Forte a s tím jde to hubnutí zase o něco rychleji. Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !