ahojky holky,jen vám chci říci,že prášky na hubnutí jsou opravdu jen pomocná berlička,která vám pomůže nastartovat ten správný rytmus.Já jsem ze začátku užívala subitramin,začala jsem 5ydenně jíst pít 2-3l vody denně a za 4měsíce jsem zhodila báječných 20kg.Ted mám režim zajetý a cítím se v pohodě.Přidávám si denně aspon 400g zeleniny a taky zhřeším,ale s mírou.Když opravdu jíte víckrát denně to tělo nemá pocit hladu a nemá chut na sladké tak jak to mu bylo u mě před tímPořídila jsem si orbitrek a můžu říci ,že je super.Také jsem začala používat krémy na hubnutí od eveline a jsou taky báječné hlavně ten termokrém který když se namažete hřejea to nemluvím o tom když se namažu po cvičení tak to je teprve mazec.Tuto kosmetiku taky prodávám takže kdyby jste měli někdo zájem ráda vám poradím.podívejte se na stránky
- Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
a tam jsou ty krémy popsány.Jen jsem chtěla říct,že spoléhat na prášky je zbytečné .Je to ve vás jak začnete a skončíte.nikdy jsem nevěřila že víckrát za den jíst a hodně pít je tak lehké a hlavně tak pomáhá a nezapomente snídaně je základ.Takže nezoufejte uvidíte ,že nastolením jiného režimu to půjde perfektně.Pa Petra