Skrýt reklamu

ahojky holky

Jaké jsou nejlepší dietní recepty? Napište nám ten svůj..

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

ahojky holky

Příspěvekod Návštěvník » ned zář 23, 2012 7:01 am

ahojky holky,jen vám chci říci,že prášky na hubnutí jsou opravdu jen pomocná berlička,která vám pomůže nastartovat ten správný rytmus.Já jsem ze začátku užívala subitramin,začala jsem 5ydenně jíst pít 2-3l vody denně a za 4měsíce jsem zhodila báječných 20kg.Ted mám režim zajetý a cítím se v pohodě.Přidávám si denně aspon 400g zeleniny a taky zhřeším,ale s mírou.Když opravdu jíte víckrát denně to tělo nemá pocit hladu a nemá chut na sladké tak jak to mu bylo u mě před tímPořídila jsem si orbitrek a můžu říci ,že je super.Také jsem začala používat krémy na hubnutí od eveline a jsou taky báječné hlavně ten termokrém který když se namažete hřejea to nemluvím o tom když se namažu po cvičení tak to je teprve mazec.Tuto kosmetiku taky prodávám takže kdyby jste měli někdo zájem ráda vám poradím.podívejte se na stránky
Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
a tam jsou ty krémy popsány.Jen jsem chtěla říct,že spoléhat na prášky je zbytečné .Je to ve vás jak začnete a skončíte.nikdy jsem nevěřila že víckrát za den jíst a hodně pít je tak lehké a hlavně tak pomáhá a nezapomente snídaně je základ.Takže nezoufejte uvidíte ,že nastolením jiného režimu to půjde perfektně.Pa Petra

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Dieta - Recepty

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek