Ahoj holky, právě dobírám druhé balení lindaxy 15, tj. končím šestý měsíc. Začínala jsem při výšce 171cm na váze 101,1kg a dnešní ranní váha ukázala přesně 76kg!
Je mi 30 a už jsem to skoro vzdávala, nemohla jsem ráno snídat, jedla jsem nejdřív v poledne a tím víc, protože už jsem měla velký hlad... Pak jsem zas do večera jíst nepotřebovala, ale večer zase hlad a to samé.. No a to byl vlastně každodenní kolotoč.
Jednou jsem se od svojí švarové dozvěděla o lindaxe, ale nevěřila jsem tomu. Ona sama ji ale začala užívat a za první dva měsíce měla dole 10kg..
No takže jsem do toho šla taky, říkala jsem si, že to zkusím.. Jsem v úžasné formě, jím málo, snažím se jíst častěji, sice to ještě není to, co by mělo být, ale je to rozhodně lepší, než kdysi.. Měla jsem velikost 46, teď mám něco 42, něco 40! Ještě bych ráda shodila 10kg a budu jako na střední! )
Všichni mě chváli a i já se cítím úžasně. Nebýt lindaxy, tak je ze mě už asi pěkná kulička nadosmrti!!! (
Někomu asi nepomůže, mně zrovna ano.
Ale dejte pozor, ona své účinky má, ale ten kdo jí nechce pomoci v hubnutí, tak její funkci přebije, párkrát se přejí a ona už pak nezabere!
Hodně zdaru v hubnutí!
Každopádně, pro můj život je to spása, já bych tu vůli sama v sobě nikdy nenašla! ))