Skrýt reklamu

::kocka::

Seznam jídelníčků, podle čeho je tvořit, rady i tipy!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

::kocka::

Příspěvekod Návštěvník » pát čer 14, 2013 3:01 pm

kocka kocka kocka jste „pilníci“ -tleskajicitleskajici-Fakt šikulky !!! -svaty Včera jsem si jen navečer přečetla co je nového .- Den předem jsem měla teplotu 37,5 a trochu zvětšenou uzlinu vlevo, v noci jsem nemohla spát a tak jsem PC strašila snad do 1/2 4 ráno. pak jsem konečně usnula. Ráno se podívám do zrcadla - křeček!!! - o tom , že by příušnice jsem neuvažovala smichv mých letech - ale při čištení zubů jsem pocítila bolest a tak jsem musela navštívit pohotovost - No takže jsem zase o 1 zub lehčí - A protože byl nosný pro protézu, chtěla jsem se domluvit, kdy bych mohla přijít, jsem přistěhovalec a tady zubaře nemám -byla jsem odbyta, že mají pacientů dost a že tudíž si mám hledat jinde!! -placicisouhlas -
Proč to ale píši. je to, že jsem si tedy včera k obědu vzala puding - co tu měla vnučka ke svačině a pak .když jsem se probudila jsem si do bujonu udělala kapání - k večeři jsem měla jablečné pyré - ráno k snídani bílý jogurt a dnes k obědu jakési čatný - z 1 papriky, 4 rajčat a 2 jablíček - smichsmich a protože jdu 20.11. - do výživovky tak mám reálnou naději, že zhudnuradujici a to plánuji k večeri bramborovou kaši a možná si nastrouhám nadrobno okurku protože mám ještě bílý jogurt ano-anoano-ano.
kvetinaAle co je potěšující, mám již novou paní doktorku dohodila mi jí přítelkyně s níž jsem oležela na neurochurgii a neurologii - a tak jdu již 27. 11 na prohlídku a pak na nové spodní zuby - jej to bude než se zase ochodí a padnou vysmaty a tak mám v plánu, shodit ještě nějaké to dekoradujiciNo to jsou ty velké radosti „seniorského věku“ -
Včera mi bylo doplacici a dnes mě hřeje na srdce, že nejsem sama a mám kolem sebe hodné a uznalé lidi kvetinakvetinakvetina

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Jídelníček

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek