Skrýt reklamu

Holka tak tímhle si tak zpomaluješ metabolismus

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Holka tak tímhle si tak zpomaluješ metabolismus

Příspěvekod Návštěvník » úte zář 24, 2013 7:01 pm

Holka tak tímhle si tak zpomaluješ metabolismus, že se boj, až se Ti začne zpomalovat přirozeně věkem.......Věř tomu a přestat dělat tyhle příšerné výkyvy ve stravování a na hladovění co nejrychleji zapomeň. protože tělo není blbý a jakmile jednou hladovíš, tak když začneš jíst normálně, tak si tělo ukládá tukové zásoby na horší časy, až ho zase budeš trápit hlady......
Mě osobně poměr výška/váha ani velikost nic moc neřekne, nejlepší by byla fotka.....osobně mi velikost 42 jako žádné zlo nepřijde. Nevím, kdy jsi měla naposledy 53 kilo přirozeně (bez hladovění) ale lidský (a zejména ženský) organismus se s věkem mění a u někohos e poprvé metabolismus zpomaluje už kolem 18-19 let a s pomalejším metabolismem se hůře hubne, takže s edříve normální váha může klidně stát nedosažitelnou........
Já taky měla v 15 na skoro 190 cm 65 kilo a vím, že dneska bych už se na tu váhu nedostala ani omylem A kdyby ano (samozřejmě, že jinak než hladověním by to nešlo), tak bych vypadala jako smrtka.
Plus bacha, jsou lidé, kteří ve stresu tloustnou Dle mého je nejdůležitější při hubnutí si enjdřív dát do kupy psychiku a pak se snažit něco dělat se svým tělem. protože jinak ho ta psychika snadno zradí

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek