Skrýt reklamu

Vážení,

Napište nám, co jste dnes jedli, co plánujete vařit. Podělte se s ostatními!!

Moderátoři: Zkušební moderátoři, Moderátoři

Vážení,

Příspěvekod Návštěvník » stř bře 12, 2014 8:00 pm

Vážení,
touto cestou bych chtěl poděkovat a vyjádřit obdiv nad kurzy vedené paní Renatou Zápotockou. Nastupoval jsem sem již notně psychicky zdrcen ze své váhy 138 kg a po všelijakých dietách, které nikdy nestály za nic. Možná se vždy trošku zhublo, ale dál nic, jen jojo efekt. Takže notně vyžrán jsem se přiměl vyzkoušet pro mě poslední šanci a vložit se do rukou odborníka. Začátky nebyly nikterak zdrcující, jak jsem si myslel. Ale po 14 dnech bez pocitu hladu jsem začínal zjišťovat, že jdou kila dolů. Samozřejmě pod odborným vedením a se zavedením většího pohybu než doposud. Nakonec jsem zjistil, že mě pohyb vyhovuje a i se svými obludnými rozměry začal hrát squash, který mě chytil. Aerobní cvičení s paní Lenkou je pak skvělou průpravou pro tento sport a pro nastartování spalování tuků. Tak se stalo, že postupem času jsem za 3 měsíce zhubl o 20kg. Je to sice rychlé, ale pro psychiku velmi důležitý fakt. Určitě mi ke všemu pomohly výstavky, ochutnávky. Je nutné i psaní jídelníčku, jelikož po ukončení kurzu a vynechání psaní jsem do těla dostal vždy o něco více,než bylo třeba a již jsem další 2 měsíce nehubl, ba naopak. V dnešní době se opět snažím psát jídelníček sžívat se správnými potravinami a tekutinami, aby mohlo sádlo spokojeně odcházet do věčných lovišť..
Ládínek

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Návštěvník

Zpět na Co jsem dnes snědl(a) ?? >>NOVÁ RUBRIKA<<

• Může Vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek